A Vas megyei erdészeti főtevékenységű vállalkozások és anyagi helyzetük elemzése - Pintér Attila (2021)
A magyar erdőgazdálkodásban jelentős változási folyamatok vették kezdetét 1990, a rendszerváltás után, melyek mind a mai napig nem zárultak le. Ezek közül talán legfontosabb a vállalkozók megjelenése és elterjedése a szakmában, akik nélkül manapság már elképzelhetetlen az ágazat. Jelen dolgozat az ő helyzetüket és lehetőségei kívánja feltárni Vas megye példáján keresztül, így próbláva segíteni a leendő vállalkozók és az erdészeti politika alakítóinak jövőbeli döntéseit.