Közelítési technológiák fejlesztési lehetőségeinek vizsgálata a TAEG Zrt. fahasználatai során - Fitos Kornél (2021)
Vizsgálataimat a Tanulmány Erdőgazdaság Síkvidéki Erdészetnél hajtottam végre, ahol két kihordót vizsgáltam hat mérési napon keresztül. Méréseim kiértékelése során meghatároztam a gépek munkaidőszerkezetét és teljesítményét. Ezen adatok összehasonlításából és kiértékeléséből vontam le gépfejlesztési lehetőségekre vonatkozó megállapításaimat. Ezenkívül diplomamunkám során különös figyelmet szenteltem a Tanulmányi Erdőgazdaság fahasználatának bemutatására, valamint a jellemzően alkalmazott munkarendszerek jellemzésére.