Waldorf pedagógia Igaz vagy hamis? Hitek és tévhitek a Waldorf-pedagógiával kapcsolatban a szülők és a pedagógusok szemszögéből - Árvai Boglárka (2021)
A Waldorfos diákok nem tanulnak semmit, nem állják meg a helyüket a felsőoktatásban, azért ide járnak, hogy ne kapjanak jegyeket. Igaz vagy hamis? Van-e bármi féle valóság alapja ezeknek a sztereotípiáknak? Hitek és tévhitek ami a Waldorf-pedagógiát övezik. Dolgozatomban utánajárok van-e bármiféle valóságalapja ezeknek az állításoknak. Az emberek valóban ismerik ezt a fajta alternatív pedagógiai formát, vagy csak ítélkeznek felette mögöttes tudás és tartalom nélkül?