Gyermekek világa, gyermekek hangja a XXI. században - Pongrácz Petra (2021)
Milyen a gyermekek élete a mai rohanó világban, hogyan hat rájuk a média és a fogyasztói társadalom? Mit tehetünk, hogy gyermekeinket óvjuk a digitális világ hatásától? Hogyan lehet ezen hatások ellenére is egészséges és teljes életük? Többek között ezekre a kérdésekre kerestem és találtam válaszokat a munkámban.