Óvodáskorú gyermekek a digitális világ játszóterén - Horváth Rebeka (2021)
A mai generáció egy digitális világban nő fel. Okoseszközöket használnak a szülők, gyerekek egyaránt, melynek különböző hatásai vannak. Ennek okán elemeztem pedagógiai és pszichológiai szempontból az óvodáskorú gyermekek által legkedveltebb applikációkat és játékprogramokat, s a YouTube használati szokásaikat.