Gyermeki jogok a XXI.században - Nagy Sándorné (2021)
A gyerekeke a legkiszolgáltatottabbak társadalmunkban. Ezért a jogaikat számos törvénnyel védik a világ országaiban. A törvények meghatározzák a gyermek jogait, de nincsenek tisztában azzal, hogy jogsérelmeik esetén milyen hivatalos szervekhez fordulhatnak. Eldurvult társadalmunkban egyre több a gyermek bántalmazás.