A zenei nevelés fontossága. Az ének-zene foglalkozások nyújtotta lehetőségek kisgyermekkorban. - Svéd- Nagy Lívia (2021)
Dolgozatomban a kisgyermekkori zenei nevelés fontosságágára hívom fel a figyelmet. Bemutatok néhány Magyarországon működő zenebölcsődei foglalkozást. Kutatásomban a Zircen élő kisgyermekes családok véleményét kérdeztem a zenebölcsődei foglalkozásokról. Kitértem a zene szülőkre ható nyugtató hatására, illetve a foglalkozások után tapasztalt érzelmi állapotukra.