A család és a bölcsődei kisgyermeknevelők kapcsolatának vizsgálata - Szász Anita (2021)
Ennek a dolgozatnak a célja, hogy ismertesse és bemutassa a bölcsődei intézmény és a családok kapcsolati rendszerét, kapcsolattartásának főbb formáit. Fontosnak tartom, hogy a bölcsőde jó kapcsolatot alakítson ki a szülőkkel, melyhez elengedhetetlen a megfelelő információáramlás. Kérdőíves vizsgálatom eredményeit mutatom be, amelyet azzal a céllal végeztem el, hogy megvizsgáljam a szülők és a kisgyermeknevelők, illetve a bölcsőde kapcsolatát. Milyen viszonyban vannak egymással, hogyan tartják a kapcsolatot, és hogyan lehetne fejleszteni a kapcsolattartási formákat, mit gondolnak erről a témáról. Célom, hogy megtaláljam azokat a lehetőségeket, amik az eredményes együttnevelést segítik a felek között, azon együttműködési formákat, amiket a szülők és a kisgyermeknevelők is szívesen alkalmaznak.