Lakossági hitelezés az OTP Bank gyakorlatában - Sajtos Gabriella (2020)
Szakdolgozatom fő célja a lakossági hitelezés bemutatása Magyarországon, illetve az OTP Bank jelenleg forgalomban lévő fogyasztóknak nyújtható termékeinek a részletes ismertetése. A témán belül különösképpen a lakáscélokra nyújtható hiteltípusokra helyeztem a hangsúlyt, de természetesen minden fogyasztónak nyújtható hitelre kitérek. Dolgozatomban szeretném azt is bemutatni, hogy milyen feltételek szükségesek a hitelfelvételhez, illetve, hogyan történik egy hiteligénylés a banki oldalról szemlélve.