Nyugat-magyarországi agrárvállalkozás ágazati támogatásának rendszere 2020 - Németh Renáta (2020)
Szakdolgozatomban megvizsgáltam a mezőgazdaság számára nyújtható támogatások rendszerét, kiváltképp a növénytermesztés számára elérhető támogatásokat. Tanulmányaimat duális képzésben végeztem a BETA Agro Kft.-nél, így már a tanulmányaim mellett párhuzamosan is betekintést nyertem egy mezőgazdasági termelő vállalat és annak cégcsoport tagjainak mindennapjaiba. Már a gyakorlatom során is szembetűnő volt számomra a támogatások szerepe, így kézenfekvő volt számomra, hogy agrárágazat számára elérhető támogatásokról, annak rendszeréről és hatásáról írjam a szakdolgozatomat.