Dolgozói költségelszámolás kialakítása Dynamics NAV környezetben - Kocsis Tímea (2020)
Szakdolgozatom során egy olyan bővítményt kívántam fejleszteni, amit a későbbiekben is feltudnak majd használni a Dynamics NAV rendszerében. Ezért esett a választásom a dolgozói költségelszámolásra és azon belül is a szülési szabadságra. Ez egy olyan témakör, ami ugyanúgy részese az életünknek, de nem feltétlen van jól lekezelve, ezért is választottam, hogy segítsem az anyákat (vagy a törvényes gondviselőket), hogy maguk is könnyebben és érthetően kérhessék ki a szülési szabadságot. 2020-ban törvényváltozás történt, így a legfrissebb jogszabályok alapján készült el a bővítmény. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy rengeteg háttérkutatás történt, hogy a fejlesztés minden aktuális jogszabálynak megfelelhessen, valamint a költségelszámolás hátterében is biztos legyek. Ezt követően tanulmányoztam a rendszert, hogy milyen képességei vannak. Igyekeztem a korábbi verziókat is megtekinteni, hogy arra megfelelően építkezzen az új változat. Majd következett a tervezés és a bővítmény fejlesztése. A dolgozat elkészítése során sikeresen lefejlesztettem a bővítményt a legjobb tudásom szerint. A kitűzött célokat elértem és remélem, hogy a későbbiekben még sok ideig tudják majd használni az általam lefejlesztett bővítményt.