Villa Mimi helyi műemléki védettségű épület födémgerendáinak faanyagvédelmi vizsgálata - Katona Bence György (2020)
A diplomadolgozat egy több, mint 100 éves műemléki épület, a Villa Mimi kibontott födémgerendáinak faanyagvédelmi és faanyagminőségi vizsgálataival foglalkozik.