Hétvégi nyaraló tervezése - Dénes Attila Dániel (2020)
Vasbeton történelmi leírása, az anyag tulajdonságainak leírása. Épületszerkezetek áttekintése. Egy hétvégi nyaraló építészeti és statikai műszaki leírása. Statikai számítások.