Faalapú és konkurens termékek életciklus értékelése - Fogarassy Róbert-Zsolt (2020)
A dolgozat bemutatja pár faalapú termék és nem-faalapú konkurens termékeik közötti, a természetre gyakorolt negatív hatásokat és számszerűsíti ezeket. Továbbá a nem-faalapú termékek alapanyag gyártási folyamatára és ezen folyamatok negatív hatásaira is kitér.