Speciális igényűek szabadidős tevékenységeik Sopronban - Király Alexandra (2020)
Soproni általános iskolák és szolgáltató intézmények által nyújtott szabadidős tevékenységek vizsgálata sajátos igényű 10-15 éves gyermekek részére. Kutatás során interjú módszerrel a szabadidős lehetőségek megismerése, majd azok összegzése. Fejlesztésként önnálló munka keretében három különböző program (Gyógynövények megismerése, Kalandra fel! - mozgásos foglakozás, Mesterségek a múltból - szerepjátékkal egybekötött tevékenységek) megszervezése, ismertetése.