Webes földmérési alappontsűrítő alkalmazás fejlesztése - Ács Norbert (2020)
Jelenlegi dolgozatomban két korábbi munkámban ismertetett webes földmérési alappontsűrítő alkalmazás további fejlesztéseit fogom bemutatni. További két pontkapcsolást: az irányszöges előmetszést és az oldalmetszést, valamint a sokszögvonal számításoknál használható adatbeolvasás funkciót fogom ismertetni.