Földmérési alappont sűrítést végző webes alkalmazás fejlesztése - Ács Norbert (2020)
Egy korábbi földmérési webes alkalmazásom továbbfejlesztését végeztem el, amely alkalmas a különböző pontkapcsolások számításainak az elvégzésére. Az alkalmazás JavaScript nyelven íródott. A dolgozatomban ismertetni fogom a különböző pontkapcsolások számításainak lépéseit és azok programon belüli megoldásait. Az alkalmazás összehasonlító tesztjei alapján be fogom mutatni a program alkalmazási lehetőségeit.