Egy óvodás korú gyermek Longitudinális komplex vizsgálata - Frigy Lilla (2020)
Szakdolgozatom témájául egy óvodás korú gyermek Longitudinális komplex vizsgálatát választottam Továbbá dolgozatomban bemutatom a TSMT módszer alapjait. A vizsgálat felvételét és annak kereteit. Célom az anamnézis felvétele és értékelését alapján felállított hipotéziseim alátámasztása illetve megcáfolása. A Longitudinális Komplex vizsgálat kivitelezése, fejlesztési területek értékelése. Számszerű adatokban meghatározott készség képesség szint megállapítása. Összegzésként pedig fejlesztési területek meghatározása, lehetséges terápiás út kiválasztása.