Babaúszás jótékony hatásai az emberi szervezetre - Ángyán-Kún Zsuzsanna (2020)
A babaúszás jótékony hatásait vizsgáltam a dolgozatomban. A téma felvezetéseként az úszás hatásairól, majd a babák mozgásfejlődéséről lesz szó. A babaúszás előkészületeit és a Mattesz-módszert részletezem. Milyen hatással van a babaúszás a mozgásfejlődésre? Befolyásolja-e a baba hangulatát, alvását és szociális kapcsolatteremtést az úszás? Kutatásom során ezekre a kérdésekre kerestem a választ.