Tehetséggondozás és Autizmus - Papp Katalin (2020)
A dolgozat a tehetséggondozással, annak kihívásaival foglalkozik. Mindezt az tehetséges autistákra vonatkoztatva. Vizsgálati anyagomat szépiradalmi művekből vett eseményekkel igazoltam, és végül bebizonyítottam, hogy az autistáknál is nagyon fontos a kreativitás, ami lényeges eleme a tehetségnek. Rávilágítottam, hogy mennyire fontos az értő és óvatos fejlesztés autisták esetében is.