A játék szerepe az úszásoktatásban - Vargáné Hidvéghy Édua (2020)
A JÁTÉKKAL KAPCSOLATOS ALAPISMERETEK A játék fogalma, fajtái A játék szerepe az ember életében A játék szerepe a tanulás, mozgástanulás folyamatában Mit lehet tanulni a játék során Melyik játékban tanul legtöbbet a gyermek? Az úszás élettani hatásai Úszás tanulás, tanítás, oktatás Úszásoktatás menete: A JÁTÉK SZEREPE AZ ÚSZÁSOKTATÁSBAN JÁTÉKGYŰJTEMÉNY Játékok az oktatás menete szerinti csoportosításban Gyógy úszó foglalkozáshoz ajánlott játékok gyűjteménye