Tervdokumentáció - Műleírás - Animáció (Videó) - Pátzay János Pál (2020)
SKK-AMI-06-2020-SZ szakdolgozathoz kapcsolódó tervdokumentáció SKK-AMI-06-2020-SZ számú diplomamunka műleírása SKK-AMI-06-2020-SZ számú dolgozathoz kapcsolódó animáció