Strategic communication an opportunity for the Malian Armed Forces in the 21st century - Habisohn Christoph (2020)
EFOP-3.6.1-16-2016-00018 – A felsőoktatási rendszer K+F+I szerepvállalásának növelése intelligens szakosodás által Sopronban és Szombathelyen