Művészeti Iskola Arculatterve - Rozsos Regina Martina (2020)
Diplomamunkám témájául a hozzám közel álló művészeti iskola arculatának megtervezését választottam. A Szín-Vonal Alapfokú Művészeti Iskolának szeretnék új logót és a hozzá tartozó arculati elemeket kivitelezni. Kutatást végezni az iskola létrehozásának körülményeiről, annak ideájáról, elérni kívánt szándékairól. Az arculattervezés lépéseinek leírásával és megértésével a választott irodalom alapján, majd ezeket alkalmazva megvalósítani az iskola új arculatát. Értekezésemben szeretném megemlíteni a művészetoktatás fontosságát a gyermekek nevelésében, fejlődésében.