Kulturális Közösségi Terek - Fiatal Irodalmárok Építménye - Bognár Bianka (2020)
Egy épületen belül három lehetőség a fiatalok számára a szocializálódásra, művelődésre és a tehetségük megmutatására: egy könyvtár, könyvesbolt és előadótér számára tervezett épület.