Élő vizeink megóvását célzó kampány, 6-11 éves korcsoport számára - Bécs Vivien (2020)
Egy olyan kampány, amely a gyermekek érzelmeire hat, vele együtt segít a környezet megismerésében, a tanulásban. Fő eleme egy mesekönyv, melynek képi és szövegi tartalma erősen hat rájuk. A hozzá kapcsolódó videó pedig bemutatja a mesekönyv részleteit, történetét.