A beszédtanulás és a médiabefolyás összefüggései - Kreizinger Dóra (2020)
Dolgozatom célja, nem más volt, minthogy megtudjuk melyek azok a mesék, mesefilmek a gyermekek körében, amik manapság közkedveltek és befolyásolják beszédfejlődésüket. A kutatás több dologra is rávilágított. A mai pedagógia egyik legdrámaibb dilemmája, hogy össze kellene egyeztetni a szülők és a pedagógusok elveit a médiaműveltséggel kapcsolatban.