A HUG Fesztivál arculatának és weboldalának az újratervezése - Paluska Eszter (2020)
Diplomamunkámban a HUG Fesztivál, teljes nevén Hungarian Handpan and Worldmusic Gathering (Magyar Handpan és Világzenei Fesztivál) arculatát és weboldalát tervezem újjá. A fesztiválon magam is részt vettem tavaly nyáron, és azonnal magával ragadott a hangulata. Már ott kigondoltam, hogy szivesen készítenék nekik egy méltóbb arculatot, ezért is választottam ezt a diplomamunkám témájának. Az arculatot igyekszem úgy elkészíteni, hogy tükrözze a handpan varázslatos hangzását és a fesztivál harmonikus, természetközeli világát.