Fény az építészetben – Lelkigyakorlatos ház tervezése Csobánkára - Torma Mária (2020)
A fény létét keresem az építészetben, azt hogyan jelent meg már évezredekkel ezelőtt és hogyan vált ma is alkalmazott téri elemmé. A szakrális építészetre összpontosítom a munkámat.