Webes földmérési alappontsűrítést végző alkalmazás fejlesztése - Ács Norbert (2020)
Egy olyan webes alkalmazás tervezését és fejlesztését végeztem el, amely alkalmas a sokszögvonal számítások elvégzésére. Az alkalmazás JavaScript nyelven íródott. A dolgozatomban ismertetni fogom a különböző sokszögvonalak számításainak lépéseit és azok programon belüli megoldásait. Az alkalmazás összehasonlító tesztjei alapján be fogom mutatni a program alkalmazási lehetőségeit.