Vértesi Erdő Zrt. Síkvidéki Erdészetének területén lévő Lajos gróf út II. osztályú erdészeti feltáróút 3. szakasza építési terve - Porcsin Alexandra (2020)
Megbízásul kaptuk a Vértesi Erdő Zrt.-től, hogy a kisbéri telephelyű Síkvidéki Erdészet területén a már első szakaszában megtervezett Lajos gróf útra merőlegesen tervezzünk II. osztályú erdészeti feltáróutat. A mi merőleges utunk is két szakaszból állt – az első szakaszát (tehát összességében a harmadikat) terveztem én. A harmadik szakasz a Csatkai útból indult ki. A tervezéshez segítségül kaptuk a feltáróút tervezését Tima Gábor diplomamunkájából, a legtöbb helyen igyekeztünk ehhez tartani magunkat, de ahol kellett, ott a már kijárt nyomot követtük a semleges vonal meghatározásával, amivel a munkánk kezdődött.