Vértesi Erdő Zrt. Síkvidéki Erdészetének területén lévő Lajos gróf út II. osztályú erdészeti feltáróút 4. szakasza építési terve - Könnyid Roland (2020)
A Vértesi Erdő Zrt. megbízásából feladatul kaptuk a Síkvidéki Erdészet területén létesítendő Lajos gróf erdészeti feltáróút 3. és 4. szakaszának építési tervét. A 4. szakaszt terveztem én, a harmadikat tervezőtársam. Az általam tervezett szakasz két részre osztható, mivel csatlakozik Németh Gergely által tervezett első szakaszhoz, majd abból kiágazva halad tovább. A munka a semleges vonal meghatározásával kezdődött, amely során körvonalazódott a későbbi nyomvonal.