Lakóhelyem természeti és épített örökségei - Telekesi Adrienn (2020)
Szakdolgozatom célja Csorna értékeinek bemutatása az óvodás korosztály számára. A környezeti nevelés szempontjából nincsenek kihasználva a település adottságai, illetve a fejlesztéseknek nem az óvodás korosztály a célközönsége. A fentiek miatt készítettem komplex tervezeteket a lakóhelyem természeti és épített örökségeiről (A város épületei, Premontrei park, Vilmos park, Az éltető víz, Premontrei látogatóközpont. A kidolgozott programmal elsősorban a városban dolgozó óvodapedagógusok munkáját szeretném segíteni. A foglalkozástervezeteim a kisgyermekes családoknak is jó ötleteket kínálnak a szabadidő tartalmas eltöltésére.