Vértesi Erdő Zrt. Síkvidéki Erdészetének területén lévő Lajos gróf út II. osztályú erdészeti feltáróút 2. szakasza építési terve - Magyar Annamária (2020)
A Vértesi Erdő Zrt. megbízásából feladatul kaptuk a Síkvidéki Erdészet területén létesítendő Lajos gróf út feltáróút építési tervének elkészítését. Az út tervezési szempontból két főszakaszra lett bontva, melyből az első főszakaszt tervezőtársam, a második főszakaszt pedig én terveztem. A tervezés első lépéseként meghatároztuk a semlegesvonalat, mely egyes helyeken már meglévő úton haladt, így ott igyekeztünk a lehetőségekhez mérten ehhez igazítani a tengely tervezését.