A SZIGETKÖZ TERMÉSZETI ADOTTSÁGAINAK BEMUTATÁSA AZ ÓVODÁS KORÚ GYERMEKEKET NEVELŐ CSALÁDOKNAK - Losonczi Dorottya (2020)
A XXI. században a családok egyre kevesebb időt töltenek a szabadban, egyre kevesebbet kirándulnak együtt. Ha mégis előfordul ilyen tevékenység, akkor közben nem figyelnek arra, hogy gyermekeiket tanítsák, megismertessék velük a természet értékeit. Ezért készítettem egy kirándulás tervezetet mely segítségével szeretném a családok számára könnyebbé tenni a kirándulások megtervezését. Emellett szeretném bemutatni, hogy a környező óvodák milyen fantasztikus alapot nyújtanak ahhoz, hogy gyermekeinkből felelős felnőtteket neveljünk.