Portfólió - Tréfa Milán (2020)
A portfólió olyan dokumentumok gyűjteménye, amelyek megvilágítják valakinek egy adott területen szerzett tudását, jártasságát, hozzáállását. A portfólióm tartalmazza a 8 tanári kompetencia részletes kifejtését. Először a jogszabályi háttér kerül feltüntetésre a 8/2013-as EMMI rendelet alapján. Majd az általam összegyűjtött szakirodalom szerepel. Legfontosabb része a portfóliónak a reflexiók. Minden kompetenciához 2, az Egyetemen készített beadandó került csatolásra. Minden egyes dokumentum esetén szerepel az arra való reflektálás is. A reflexiókból derül ki, hogy az adott beadandó milyen módon segített fejlődni az egyes kompetenciaterületeken. A munka végén rövid összefoglalás szerepel zárásképpen. A portfólió további része a csatolt dokumentumokat tartalmazza.