Az ünnepek megjelenése a gyermekek játékában - Szabó Kinga (2020)
Dolgozatomban arra a kérdésre kerestem a választ, hogy a gyermekek játékában megjelennek- e az ünnepek. Dolgozatom első részében utánanéztem az ünnepeknek, a játékoknak és az óvodai tevékenységeknek. Dolgozatomat főként a tavaszi ünnepkörökből írtam. Azokat az ünnepeket, amiket az óvodában megünnepelnek, kibontottam és mindegyikről írtam pár sort.A dolgozat második részében a kutatást dolgoztam ki. Először bemutattam az óvodát, ahol végeztem a kutatást. Készítettem egy kérdőívet és egy rövid interjút az óvodában dolgozó óvodapedagógussal. A folytatásban diagramokkal elemeztem a válaszokat. Dolgozatom végén az összegzés után írtam a zárógondolatot. Ezt a zárógondolatot egy idézettel zártam le, majd következett a köszönetnyilvánítás, a forrásjegyzék, és a mellékletek.