A belső vállalati kommunikáció fejlesztési lehetőségei egy multinacionális autóipari vállalatnál - Botos Melinda (2020)
A kommunikáció fontos szerepet játszik az önkifejezésünkben és önmegvalósításunkban egyaránt, mely nem csak magánéletünkben, de a munka világában is elengedhetetlen. A helyes belső szervezeti kommunikáció és információáramlás stabil alapokat biztosít a szervezetek számára, ám sok hibázási lehetőséget is rejt magában. Kutatásom során a Fehrer Hungária Járműipari Kft. belső vállalati kommunikációs rendszerével kapcsolatos elégedettséget kívántam feltérképezni a munkavállalók körében. Ennek segítségére olyan kérdőívet hoztam létre, melyben skálákat és táblázatokat használtam, melyek kitöltésével a munkavállalók elégedettségük mértékét is tudták jelölni. A kérdőívben megjelenő adatok kiértékelése után hipotéziseimet ellenőriztem. Ezen felül a Fehrer HR vezetőjével készítettem interjút, aki nem csak magyarázatot adott több dologra, de újfajta kommunikációs csatornával kecsegtetett.