A Tatabányai Német Nemzetiségi Óvoda és a Berlini Kita "Melodie" Óvoda összehasonlítása - Barnafi Rebeka Krisztina (2020)
Dolgozatomban arra keresem a választ, hogy mik a magyar óvodák és a német óvodák közti különbségek és hasonlóságok. Mik az intézmények erősségei? A két óvoda pedagógiai programja miben hasonlít és miben különbözik egymástól. Az összehasonlítás elvégzéséhez számos személyes tapasztalattal rendelkeztem. Pedagógiai gyakorlataim során is ezekre a kérdésekre kerestem a választ.