A vadászati marketing online fejlesztési lehetőségei - Lukács Marietta (2019)
Mivel a technikai fejlesztések lehetővé teszik, hogy interneten tömegeket szólítsunk meg, ezért potenciált látok ezeknek az eszközöknek a vadászati marketinget illető használatában is. Dolgozatomban megvizsgálom, mely nemzetek érkeznek elsősorban a Dunántúlra jellemző nagyvad vadászatra, bemutatom a vadászatban használatos marketingeszközöket, és összehasonlítom azokat a külföldi szférával. Tudva levő, hogy fontos a szolgáltatások mennyisége és minősége, illetve, hogy szűk a vevőkör, ezért speciális marketingre van szükség, de jó irányba haladunk.