Döntési helyzet elemzése egy motorkerékpárgyártó vállalatnál - Futó András (2019)
Diplomadolgozatom témája a vállalat által vizsgált problémakör, nevezetesen egy új termék bevezetésének döntése, annak minden szükséges előkészületével a vállalatvezetés részéről.A dolgozatban a stratégia kidolgozása, a vállalat külső és belső környezetének vizsgálata mellett szerepet szánok az ún. döntéstámogató rendszerek, számítási módszerek bemutatásának is, melyeket szintén a konkrét helyzetre adaptálok. A diplomadolgozat célja, mondhatni küldetése, hogy bemutassam egy idén 20 éves vállalat, illetve márka múltját, jelenét és potenciális jövőjét egy adott döntési helyzetre, jelesül egy elektromos robogó potenciális fejlesztésére kihegyezve.