Vadföldgazdálkodás és vadtakarmányozás a Lajta-Hanság Zrt. mosonszolnoki vadászkerületében - Soós Norbert (2011)
Szakdolgozatomban a Lajta-Hanság ZRT. mosonszolnoki kerületében történő vadföldgazdálkodást és vadtakarmányozást mutatom be. A bemutatás mellett javaslatokat teszek e tevékenységek javítására. Javaslatokat teszek jelenleg nem használt mezőgazdasági növények használatára. Megoldást kerestem a vándorpatkány okozta problémákra amelyeket az etető helyeken okoznak. Szakdolgozatomban kitérek az erdősávok jelenlegi helyzetére és helyzetük javításának lehetőségeire. Végül pedig takarmányozási és vadföldgadálkodási tervet készítettem az következő tervezési időszakra.