Az MNV Zrt. és a GYSEV Zrt. által kötött vagyonkezelői szerződésekkel kapcsolatos jogi- és abból képződő gazdasági problémák - Nagy Dániel (2019)
A záró dolgozatommal szeretném feltárni az MNV Zrt. és a GYSEV Zrt. által kötött vagyonkezelési szerződésekből fakadó problémákat, illetve lehetséges megoldási javasla-tokat találni a felmerülő problémákra. Több ilyen típusú problémával is találkoztam a GYSEV Zrt.-nél eltöltött gyakorla-tom alatt, így kellőképpen megtapasztalhattam, milyen bonyodalmakat, nehézségeket tud-nak ezek okozni a mindennapi munka elvégzése során. A problémák feltárásához részlete-sen megvizsgálom az MNV Zrt. és a GYSEV Zrt. által kötött minden vagyonkezelői szer-ződést időrendi sorrendben, ügyelve arra is, hogy időközben jogszabályi változások is tör-téntek, amelyek ugyancsak újabb problémákat idéztek elő a vagyonkezelői szerződésekkel kapcsolatban. A problémák részletes megvizsgálása és feltárása után, lehetséges megoldási javasla-tokat próbálok tenni, amik megoldást jelenthetnek a problémákra.