Exkluzív csokoládé tervezés és csomagolás - Vörös-Bene Vivien (2019)
EFOP-3.6.1-16-2016-00018 "A felsőoktatási rendszer K+F+I szerepvállalásának növelése intelligens szakosodás által Sopronban és Szombathelyen"