A FLORASCA Környezetgazdálkodási Kft. felügyelete alá tartozó, felhagyott települési folyékony hulladéklerakók monitoring adatainak elemzése, értékelése - Jakab Péter (2019)
A FLORASCA Környezetgazdálkodási Kft. felügyelete alá tartozó, felhagyott települési folyékony hulladéklerakók monitoring adatainak elemzése, értékelése A dolgozatomban a FLORASCA Kft. felhagyott települési folyékony hulladéklerakóinak talajvíz-monitoring adatait elemeztem, értékeltem, valamint javaslatot tettem az területek monitoring rendszerének további üzemeltetésére. Ennek megalapozására áttekintettem a témára vonatkozó törvényeket, rendeleteket és bemutattam a céget. Ezután az egyes területeket, az ott üzemelő monitoring rendszert, valamint az onnan nyert adatokat mutattam be. Külön fejezetben, szintén területről területre haladva javaslatot tettem arra vonatkozóan, hogyan lenne célszerű a monitoring rendszereket üzemeltetni a jövőben.