Saját vállalkozás alapítása, fejlesztése - Veres Ádám (2019)
A vállalkozás alapításának folyamata kiegészítve az azt megelőző elemzésekkel, majd működésének és fejlesztésének leírása, kifejtése. A vállalat fő tevékenységeinek bemutatása a bővített marketing-mix 5 elemén keresztül.