A felhasználóközpontú design jelene és jövője - Szakács Gusztáv (2019)
Hogyan tudunk alkalmazkodni az egyre gyorsabban változó környezethez? Az új gonosz problémák megoldásához teljes új gondolkodásmód szükséges, mint ami megszokott a mostani üzleti, műszaki környezetben. Szakdolgozatomban bemutatom az felhasználóközpontú design alapjait, jelenlegi felhasználását, és a módszerben rejlő lehetőségeket. Felvázolom a jelenleg uralkodó és várható megatrendeket és elemzem, hogy a látható innovációk alapján milyen változások várhatóak amelyek radikálisan megváltoztatják felhasználói szokásainkat.