Virtuális környezet és tárgyépítés - Polgár Alex (2019)
EFOP-3.6.1-16-2016-00018 "A felsőoktatási rendszer K+F+I szerepvállalásának növelése intelligens szakosodás által Sopronban és Szombathelyen" --- Szakdolgozat a virtuális környezetek tervezéséről és az entertainment design-ról (szórakoztató ipar)