Gyógyászati termékcsalád formatervezése /Mediso Kft. - Csicsics Gergő (2019)
EFOP-3.6.1-16-2016-00018 "A felsőoktatási rendszer K+F+I szerepvállalásának növelése intelligens szakosodás által Sopronban és Szombathelyen"