A sikeres vezetés kulcstényezői egy eredményes vállalat példáján keresztül - Vörös Ildikó Veronika (2019)
Milyen a jó vezető? Erre keresem a választ egy eredményes szervezeten belül. Mélyinterjút folytattam a vezérigazgatóval, s az MLQ, GLOBE és SWLS kérdőívek segítségével össze-vetettem a vezetői és munkavállalói véleményeket. A kutatás eredménye, hogy a sikert meghatározó tulajdonságok az egyénben rejlenek ezek között kiemelkedő szerepet játszanak az érzelmi kompetenciák. Ugyanakkor a vezetés folyamatos személyes és szakmai fejlődés nélkül nem lesz hosszú távon eredményes.